top of page

ORTOGONALE WDRT01 kaulakoru

10107
68,00 €
Tuote loppunut
1
Tuotetiedot
Tuotemerkki: Ortogonale

Modern necklace WDRT01 with concrete and wood pendant, part of the original collection of concrete jewelry.

Brutalistinen tyyli, minimalistinen tyyli ja orgaaninen arkkitehtuuri sekoittuvat tämän korun designissa, joka on saanut inspiraation Louis Kahnin sekä 1950- ja 1960-luvun betonisen rakentamisen arkkitehtuurien mestareista. Kastanjapuun lämpö ja sementin kylmyys, raakojen materiaalien lujuus yhdistettynä suorakaiteen geometriseen puhtauteen tekevät tästä korusta todellisen puettavan arkkitehtuurin. Tuote sopii luonteeltaan, neutraaleilta sävyiltään ja väreiltään mitä erilaisimpiin tyyleihin; se on yhtäaikaa klassinen, moderni, välimerellinen, avantgarde, minimalistinen ja rento. “Arkkitehtuuri vai vallankumous?”

Käsintehty tuote.
Rajoitettu ja numeroitu valmistuserä 2019: 99 kpl

Materiaalit: kevytbetoni (425-sementti ja italialainen marmorijauhe), kastanjapuu, hypoallergeeninen ruostumaton teräs 304, musta nyöri.

Koruosan mitat: 8 x 2,5 cm

Pituus: 77 cm

Paino: 40 gr

Betoni elää ja muuttuu ajan myötä sekä käytön mukaan. Kun betoni on kosketuksissa ihon, kosteuden ja ilman kanssa, se tummenee ajanmyötä. Pinnasta tulee myös kiiltävämpää ja kovempaa. Betoni on käsitelty luonnollisella vahalla, joten se on vedenkestävää.

Kaikki osat ovat hypoallergisia ja korkealaatuisia.


Koruissa voi olla pieniä eroavaisuuksia käsityön ja materiaalin luonnollisen koostumuksen takia, jotka tekevät jokaisesta kappaleesta ainutlaatuisen.

Suunnittelija: Studio Mondocubo for Ortogonale | Italia

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page