top of page

ORTOGONALE 2NX70 kaulakoru

93976
53,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot

Minimalistinen, arkkitehtoninen kaulakoru, jossa on betonista sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut kuutiot sekä hopeinen ketju.

Brutalistinen tyyli, minimalistinen tyyli ja orgaaninen arkkitehtuuri sulautuvat yhteen tässä mallistossa, joka on syntynyt modernin arkkitehtuurin innoittamana. Paljaiden materiaalien vahvuus yhdistettynä geometriseen puhtauteen tekevät korusta todellisen puettavan arkkitehtuurin. Tuote sopii luonteeltaan, neutraaleilta sävyiltään ja väreiltään mitä erilaisimpiin tyyleihin; se on yhtäaikaa klassinen, moderni, välimerellinen, avantgarde, minimalistinen ja rento. “Arkkitehtuuri vai vallankumous?”

Käsintehty tuote.

Materiaalit:

Italialainen 925 hopeaketju, kevytbetoni (425-sementti ja italialainen marmorijauhe), hypoallergeeninen ruostumaton teräs 304

Kuution mitat: 2 x 2 cm [0,8 × 0,8 tuumaa] betoni; 0,8 × 0,8 cm [0,3 × 0,3 tuumaa] ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuutio.
Pituus: 70 cm [27 tuumaa]
Paino: 25 gr [0,9 oz]


Jokainen kappale on käsityönä valmistettu ja viimeistelty huolella, käyttäen vuoden 2012 alkuperäistä betonireseptiä, joka on saatu käyttämällä korkealaatuista sementtiä 4.25, puhdasta italialaista marmorijauhetta, vahvikkeita ja luonnollisia sideaineita, jotka tekevät korusta tyylikkään ja kestävän ajan myötä. Jokain osa käsitellään viimeistelyvaiheessa erityisellä luonnonvahalla, joka tekee siitä vedenkestävän.

Betoni elää ja muuttuu ajan myötä sekä käytön mukaan. Kun betoni on kosketuksissa ihon, kosteuden ja ilman kanssa, se tummenee ajanmyötä. Pinnasta tulee myös kiiltävämpää ja kovempaa.

Kaikki osat ja komponentit ovat hypoallergeenisia ja korkealaatuisia materiaaleja.


TÄRKEÄÄ!

Koruissa voi olla pieniä eroja käsityön sekä materiaalin luonnollisen koostumuksen vuoksi, mikä tekee jokaisesta kappaleesta ainutlaatuisen.

Suunnittelija: Studio Mondocubo | Italia

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page